DM i Standarddans arrangeres af SIF-Silkeborg Sportsdans. Der vil i løbet af dagen være mulighed for at se dansere i alle aldre, da der er deltagelse af hele den danske elite, i alle aldersgrupper.

På parketgulvet, som i dagens anledning er blevet lagt i Arena Midt, er der i flere rækker, lagt op til en yderst spændende dyst. Dommerjobbet er lagt i hænderne på et panel bestående af 7 dygtige dommere, sammensat af 5 fra udlandet, samt 2 fra Danmark. I den voksne række har der længe været stor jævnbyrdighed, mellem ranglistens nr. 1 og nr. 2. og parrene har med den mindste margin, skiftes til at være i front i de sidste par år.

Det er ikke kun i den voksne række at det bliver spændende. Også i Ynglinge rækken er der stor jævnbyrdighed, og her er der desuden nogle ny-etablerede par, som måske godt kan blande sig i kampen om Guld medajlerne.

Udover de ovennævnte rækker, skal der kæmpes om DM guldet helt nede fra Børn 1 rækken, hvor deltagerne er fra 8 års alderen til Senior 3 rækken, hvor de ældste er i 70’erne, så det bliver et varieret program man får at se i løbet af dagen.

Blandt tilskuerne forventes det også at der vil være flere, af de kendte ansigter fra TV programmet ”Vild med Dans” Her kan bla. nævnes Jens Werner, Britt Bendixen og Anne Laxholm.

Der kan også købes billet i døren!