Brian Mørk Show tager i maj måned en håndfuld skarpe komikere med på Comedy Zoo On Tour til en live oplevelse af det populære koncept og masser af stand-up. Live-udgaven af Brian Mørk Show bliver meget, som man kender det fra tv og podcast kombineret med det rene impro-vanvid, hvor hverken komikere eller publikum ved, hvad der kommer til at ske. Dog kan vi røbe, at komikerne, som altid, må en tur i den varme stol og blandt andet vil kunne opleves i forskellige improviserede karakterer. Og Komikerne – der skifter fra by til by, tæller nogle af Brians bedste stand-up venner – herunder Carsten Bang, Lasse Rimmer, Thomas Harmann, Brian Lykke mm. Således er hvert show i hver by unik og – som altid – med et helt lokalt særpræg

 

Brian Mørk

Han kan finde på at snakke om:

Oldtiden, moral, kærester og seriemord – ikke at de to sidstnævnte har noget med hinanden at gøre.

Det vidste du ikke om ham:

Han var i 2001 underbetalt gaffer på spillefilmen ”Flyvende farmor”.

Du kender ham fra:

”Mørk & Jul”, ”Brian Mørk Show”, ”Talegaver til Børn”, “Stand-up.dk”, TV3s ”Parlamentet”, TV2 Zulus “Zulu Late Night”, hans anmelderroste one-man show “MØRK” samt som stærk og overbevisende vært for Comedy Aid 2015.

 

Ane Høgsberg

Hun kan finde på at snakke om:

Sit samliv med kæresten Lars Allan, balancegangen mellem kropsidealet og hendes kage-fetish samt hvor svært det er at overholde alle de mange regler, det kræver at være en god feminist.

Det vidste du ikke om hende:

Hun kan ikke li´spaghetti men elsker pasta… Hun hører julemusik året rundt. Og så taler og griner hun i søvne.

Du kender hende fra:

Zulu Comedy Galla 2016, hvor hun både var vært på Den Røde Løber og senere på aftenen fik tildelt prisen som årets talent. Fra “Comedy ZOO on Tour” i både 2015 og 2016. Comedy Fight Club Live på TV2 Zulu. Ane er sammen med Jonatan Spang vært i Podcastsuccesen “Voksenvenner”.