CZOT 13/10

Skrevet d. .

Comedy zoo on tour

Comedy ZOO On Tour præsenterer Elias Ehlers solo + support

Arena Midt byder igen i dette efterår på Stand-up. Det sker i samarbejde med Comedy Zoo On Tour, som den 13. oktober præsenterer Elias Ehlers - en af dansk stand-ups spydspidser, der har høstet både fire- og fem-stjernede anmeldelser for sine tidligere shows.

Nu er han klar med endnu en omgang jokes, ikke i et decideret one man show, men i en solo-optræden med support.

Elias Ehlers er fra Holstebro og vandt i 2006 både DM i stand-up og første sæson af Comedy Fight Club. Siden har han leveret de anmelderroste one man shows “Fucking glad” og “Helt Perfekt” samt touren “Det Dystre Skæg” sammen med Martin Nørgaard.

Elias Ehlers er blevet lovprist for sin helt unikke comedy-stil med ord som “en blændende god historiefortæller” som nu kan opleves i Arena Midt Kjellerup. Showet kommer bl.a. til at handle om hans nyerhvervede status som far og de omvæltninger dét at få et barn skaber i éns tilværelse. Et flow af lårklaskende sjove historier som en skøn forsmag på det endelige one man show.

Med sig på touren er også Natasha Brock, der debuterede som et af de nye håb ved Zulu Comedy Galla i 2014 og siden har markeret sig på landets comedy-scener, bl.a. på Comedy ZOO. Hun har senest kunnet opleves i dette års Comedy Fight Club Live på TV2 Zulu.

Arena Midt Kjellerup    •    Hasselvej 15    •    8620 Kjellerup    •    Tlf. 8686 9915    •    Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.     •    www.arenamidt.dk

Nyhedsbrev

Hasselvej 15
8620 Kjellerup

Telefon: 8686 9915
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.